Waarom zou u vastgoed aan zee kopen? En waarom zijn onze appartementen in Blankenberge
dé ideale koop? We leggen graag onze kaarten op tafel voor u.

1. Uw uitvalsbasis aan de kust

De kust staat garant voor duizend-en-een manieren om te ontspannen. Verken de kust met een van de vele wandel- of fietsroutes, wedden dat u telkens weer iets nieuws ontdekt?

Of kies uit een variëteit aan culturele activiteiten, van boeiende musea tot spetterende theatershows. Laat u tenslotte op het einde van de dag verrassen door de meest verse visgerechten, recht uit de zee!


2. EXCLUSIEF DESIGN

Architect Marc Corbiau geniet na 50 jaar in het veld van een uitstekende reputatie. Als geen ander slaagt hij er in om prachtige moderne gebouwen te ontwerpen. Ook bij dit project levert hij samen met zijn team een verrassend mooi ontwerp af.

Pers en publiek waren onder de indruk van het prachtige design. Dit gebouw vormt de laatste schakel in de modernisering van de stationsbuurt van Blankenberge, dat nu helemaal klaar is voor de toekomst. 


3. PANORAMISCH ZICHT OP LEOPOLD III PLEIN of station

Vanuit de appartementen heeft u een panoramisch zicht op het Leopold III plein. Het bruisende plein ontvangt dagelijks duizenden reizigers, zakenmensen en passanten. Zo is er altijd leven in de brouwerij wanneer u uw appartement verlaat!

De stadsdiensten zullen deze buurt ook steeds blijven opwaarderen, wat goed nieuws is voor de toekomstige meerwaarde van uw pand. Laat u tenslotte op het einde van de dag verrassen door de meest verse visgerechten, recht uit de zee!


4. RUIM EN COMFORTABEL WONEN

De appartementen weerspiegelen het imago van het project. In de zonnige leefruimtes kan u optimaal genieten. Wanneer u kiest voor een kwalitatieve kant-en-klare inrichting krijgt u een luxueus, modern ingericht appartement met een prachtige keuken.

Heeft u liever een appartement dat aangepast is aan uw eigen voorkeuren, dan zullen we u optimaal begeleiden om deze droom waar te maken. 


5. Zwembad op het dakterras

Zwemmen en zonnen met een prachtig uitzicht, het zal niet snel vervelen. Het dakterras is niet toegankelijk voor het publiek en biedt u een plek om even uit te blazen. Mooi weer of niet, een knap afgewerkt dakterras is dé ideale plek om even tot rust te komen, het hele jaar door. 

Met een nette afsluiting en het nodige groen is deze plek niet alleen mooi maar ook veilig om te vertoeven.