Toplocatie aan de kust

Voor een appartement aan zee kan u zich geen betere locatie voorstellen. De appartementen bevinden zich pal in de vernieuwde stationsbuurt in Blankenberge. Deze bruisende, moderne buurt staat garant voor aan aangename manier van wonen.

U heeft alles binnen handbereik. Gezellig winkelen, wandelen op de dijk of op uitstap met de kinderen? U bent er voor u het weet.

Op daguitstap? De kusttram en trein stoppen voor de deur!

 

 

Blankenberge & you

36539722034_95dfdbf238_z.jpg

Het strand

Beleef uw beste tijd aan zee op het levendige strand van Blankenberge. Tal van beachbars, springkastelen en evenementen verzorgen amusement voor jong en oud.

Bezienswaardigheden

Het leven in Blankenberge blijft bruisen. De Belgium Pier, Den Paravaan, het Staketsel, de jachthaven, het Casino en de King Beach Village zorgen er voor dat dit niet snel zal veranderen!

restaurantblankenberge

Gastronomie

Van talloze lekkere visrestaurants of de beste kreeft in de Oesterput tot culinaire hoogtepunten op topniveau bij Phillipe Nuyens, aan lekker eten geen tekort.

Shopping

In het gezellige verkeersvrije stadscentrum vind je talloze winkels voor elke smaak en elk budget. Jong en oud, man en vrouw kunnen hier zorgeloos rondkuieren. Ook op zondag!

 

Evenementen

Het hele jaar door zijn cultuur en spektakel nooit ver weg.
Geniet mee van de bloemencorso, de Grote Carnavalstoet, de Folkloristische Havenfeesten en de revues in het Witte Paard.