Toplocatie aan de kust

De appartementen bevinden zich pal in de vernieuwde stationsbuurt in Blankenberge. Deze bruisende, moderne buurt staat garant voor aan aangename manier van wonen.

U heeft alles binnen handbereik. Gezellig winkelen, wandelen op de dijk of op uitstap met de kinderen? U bent er voor u het weet.

Op daguitstap? De kusttram en trein stoppen voor de deur!

 
 

 

Blankenberge & you

kustblankenberge

Het strand

Beleef uw beste tijd aan zee op het levendige strand van Blankenberge. Tal van beachbars, springkastelen en evenementen verzorgen amusement voor jong en oud.

Bezienswaardigheden

Het leven in Blankenberge blijft bruisen. De Belgium Pier, Den Paravaan, het Staketsel, de jachthaven, het Casino en de King Beach Village zorgen er voor dat dit niet snel zal veranderen!

restaurantblankenberge

Gastronomie

Van talloze lekkere visrestaurants of de beste kreeft in de Oesterput tot culinaire hoogtepunten op topniveau bij Phillipe Nuyens, aan lekker eten geen tekort.

Shopping

In het gezellige verkeersvrije stadscentrum vind je talloze winkels voor elke smaak en elk budget. Jong en oud, man en vrouw kunnen hier zorgeloos rondkuieren. Ook op zondag!

 

Evenementen

Het hele jaar door zijn cultuur en spektakel nooit ver weg.
Geniet mee van de bloemencorso, de Grote Carnavalstoet, de Folkloristische Havenfeesten en de revues in het Witte Paard.

 

De familie vervaeke

15515671_10210284202837472_2046559695_o.jpg
Dankzij de aankoop van ons appartement in Blankenberge hebben wij de rust terug gevonden voor ons hele gezin. Samen een weekendje naar zee gaan is fantastisch voor onze kroost. We kunnen er samen spelen op het strand, genieten van de zon of samen zwemmen in de zee. Voor ons is dit niet enkel een investering in vastgoed, maar een investering in ons gezin.
— Familie Vervaeke