Het nieuwe paradepaardje van de populairste badplaats in België

 

Exclusief maar betaalbaar vastgoed met een verbluffende architectuur van de hand van gerenommeerd architect Marc Corbiau.

 

Het projecT

Bcity is de toonzetter voor een nieuw Blankenberge met vernieuwende architectuur van Marc Corbiau. Alle  appartementen zijn ruim en comfortabel met een nadruk op kwaliteit en duurzaamheid.

Unieke ligging

Bcity heeft een unieke ligging in het bruisende stadscentrum van Blankenberge. U bevindt zich pal aan het Leopold III plein en het station. Bovendien bevindt het strand zich op minder dan 600m van het de appartementen.

Uw voordelen

Bcity Blankenberge is uw uitvalbasis aan de Belgische kust. U geniet er van een exclusief design en een zwembad op het dak met een panoramisch zicht over Blankenberge.
 

De familie vervaeke

toerismeblankenberge
Dankzij de aankoop van ons appartement in Blankenberge hebben wij de rust terug gevonden voor ons hele gezin. Samen een weekendje naar zee gaan is fantastisch voor onze kroost. We kunnen er samen spelen op het strand, genieten van de zon of samen zwemmen in de zee. Voor ons is dit niet enkel een investering in vastgoed, maar een investering in ons gezin.
— Familie Vervaeke